ДА ПРАВИ ЛИ ДОСТАКА МОЕТО ЗАВЕДЕНИЕ? СТРУВА ЛИ СИ ДА ПРАВЯ ДОСТАВКА В ЗАВЕДЕНИЕТО СИ?

ДА ПРАВИ ЛИ ДОСТАВКА МОЕТО ЗАВЕДЕНИЕ? СТРУВА ЛИ СИ ДА ПРАВЯ ДОСТАВКА В ЗАВЕДЕНИЕТО СИ?

В България секторът на доставките показва значителен разтеж спрямо предните години. В момента всеки предприемач гледа да уплатни времето на персонала и ако кухнята има капацитет, доставките са начин за увеличаване на оборота.

В момента опциите за поръчване са чрез телефон, където персоналът взема поръчката и записва адреса и тел. номер на клиента. Това е един от най-старите методи и вероятността да се направи грвшка е доста голяма. При всяка направена грешка заведението Ви отнася негативни отзиви, които водят до загубата на клиента и след известно време и намаляват доставките Ви. След неправилно доставена поръчка той доставчикът е първият, който може да се сблъска с лошо отношение, така че бадете в комуникация с персонала за да можете да подобрите процеса.

Един от новите методи за доставка е онлайн поръчките на храна.Тук проблемът за объркани поръчки е решен като всичко се попълва и потвръждава от клиента. И в случея не се губи времето на персонала, който така или иначе е зает. За да регистрирате вашето заведение безплатно в системата на dayummy кликнете тук www.dayummy.com/store/merchantsignupselection